Мнения за нас

Рейтинг: 10
Най-добрите!!!

Христо

Рейтинг: 10
само да споделя – мнооого неща научи сестра ми за тези няколко месеца, имам надежда за нея. симпатични учители. респект!

dendi

Рейтинг: 10
super

linda

Рейтинг: 10
Iskliu4itelen obrazovatelen centur,s perfektni u4iteli i programi na obu4enie kakto taka i sgradaTA e super est suvetvam vi na tam da se naso4ite!

V6

Рейтинг: 10
super sa!!!

galyo

Рейтинг: 10
много съм доволна от центъра.Всичко е на високо ниво.Преподавателите са отлични,всички в центъра са много любезни,винаги отзивчиви,много приятни.Създават една изключително приятна среда за работа на нас учениците.Горещо и искрено ви съветвам ако имате намерение да посещавате курсове отидете там,ще останете наистина доволни.

eleonora

Рейтинг: 10
Obrazovatelniqt centar Interlogos naistina e nai-dobtoro mqsto za xora,koito sa ambiciozni i takiva, koito bixa iskala da polu4at obrazovanie v nai-visoka stepen!

Petq

Спокойната атмосфера, методиката на работа, както и изключителният професионализъм и опит на преподавателите ми помогнаха бързо и лесно да усвоя езика.

Цветелина Николова

Рейтинг: 10
много добра методика на преподаване,успяват да привлекат вниманието на децата,да го задържат и да предизвикат интерес у тях към учебния материал,децата успяват да го възпроизвеждат без затруднения.много любезни и приятни хора.

mariq

Рейтинг: 10
какво да ви кажа -освен че са супер,нямат равни.и да не ти се учи те така правят,че ти се иска да учиш.:D(не знам как ,но го правят)

велислав

Рейтинг: 10
Много любезни и мили хора.Учителите са мн. готини и са мн. добри,обясняват ти всичко колкото пъти е нужно :D,:D,:D,мн. са готини,просто са супер.

borislav

Рейтинг: 10
страшни са в “интерлогос”, мн. са готини и приятни.Какво да ви кажа освен да отидете и да видите,ще сте очаровани като мен.

мартин

Рейтинг: 10
Centarat e mnogo dobur, moeto dete u4i za 7 klas, stra6no sam dovdolna ot vsi4ki!Zelaia im uspeh!

sonia

Рейтинг: 9
Наистина приятни хора и офис, но по-важното е, че учителите са на много добро ниво. Определено съм доволна за сина ми. Езиковите курсове също са с добри оферти.

Надето

Искам да благодаря на Митко Байчев, Венера и всички от екипа на Интерлогос за проявения професионализъм с годините и качеството на предлагания продукт. Уроците по Литература преди и сега тези по Английски са онази печеливша възможност без която не бих станал студент, магистър и не бих имал възможността да специализирам в Полша. Благодаря на целия екип за търпението, професионализма и лекотата с която подхождат към хората. За мен тези хора са чудесни преподаватели, истински професионалисти, чудесни психолози и приятели за цял живот.

Милен Великов

Рейтинг: 10
как да ви кажа колко са готини нз просто,но да знаете страшни са,мн.са добри.:D

stefan

Рейтинг: 10
много са готини в “интерлогос”,много готини и добри са преподавателите,мили и любезни са и в офиса.много съм доволна,всичко е супер.

ivelina

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ИНДИВИДУАЛНА СРЕЩА

Записване за учебна година 2023/2024 от 20.06. до 20.09

1. Свържете се е с нас чрез формата за контакт, ФБ страницата на „Интерлогос“ или по вайбър на тел.0887 602212; 2. Ще получите оферта за търсения от Вас курс или обучение и форма за избор на график и запазване на място; 3. Ще съставим за Вас декларация за записване, която можете да получите онлайн или намясто в нашия офис.
До скоро!