Курсове за матура 10 клас

Образователният център „Интерлогос“ предлага специализирани курсове за матура след 10 клас. Учебната 2019/2010 е първата, в която се предвиди задължително Национално външно оценяване по предметите математика и български език и литература. Специалистите от «Интерлогос» разработиха целева програма за обучение по двата задължителни предмета от матурите. Курсът включва 90 учебни часа, всеки по 60 минути, както и 5 пробни изпита по 90 минути. Има възможност за организиране на пробни матури в извънучебно време. Работим в компактни групи от най-много 10 ученика с цел реализирането на успешен индивидуален метод към всеки обучаващ се и наблягане на специфичните слабости в подготовката му.

Курсове за матура след 10 клас с гарантиран резултат

Курсът по български език и литература включва подробно преподаване на произведенията, включени в програмата на МОН, регулярно решаване на тестове по литература и граматика, създаване на собствен текст, упражнения за редактиране на текст. Курсовете по математика включват запознаване с теорията, разписана от МОН, решаване на задачи от тестови тип или със свободен отговор, разписване на задачи и решаване на тестове. Предвиждат се писмени изпити в час, домашни задания, чрез електронен дневник родителите имат обратна връзка, а учениците се снабдяват с учебни материали. Нашите курсове за матура след 10 клас гарантират най-висока успеваемост на Вашето дете.

Уважаеми клиенти,

от 25.07.2022г. Ви очакваме на нов адрес! Заповядайте на бул. "Цар Борис III", N21, ет.1. (входът на сградата е в локалното платно на булеварда между кръстовищата на бул."Академик Иван Евстатиев Гешов" и ул."Софийски герой").